en

ЗА НАС

Нашата визия

Да осигурим високо качество на ИТ/ИКТ умения, които да отговарят на нуждите на променящите се индустрии и пазари.

Нашата мисия

Да обучим и свържем ИТ/ИКТ талантите с възможността за кариера.

Със своя богат световен опит в ИТ сектора за обучение и услуги, ИИХТ винаги е бил в състояние да поставя и развива високи световни практики, чрез които са изградени взаимоотношения и връзки по целия свят. Имаме около 200 центъра само в Индия и сме готови да създадем още 200 франчайз центъра по целия свят. Сега вече сме и в Пловдив, България. Спечелили сме си отлична репутация дори сред конкуренцията.

LВлияейки на световната марка ИИХТ, ИИХТ Пловдив е вече в действие. В Пловдив, ИИХТ търси да разграничи своя бизнес като отстоява потенциалите на услугите за инфраструктурно управление и области с висококачествени мрежи. Нашият фокус е съсредоточен върху изобретателни трениращи решения, които са подходящи за всеки обучителен стил, график и предпочитания.

ИИХТ Пловдив ще продължи да бъде конкурентно способен и да предлага висококачествени иновативни ИТ консултиращи услуги, крайни решения и рентабилни професионални обучения в ИТ услугите в спектъра на системите за инфраструктурно управление. Ние въвеждаме на пазара висококачествен опит в обучението, последно поколение инфраструктура и уникално преживяване и иновативни опции за обучение.

ИИХТ Пловдив осъзнава ограниченията и предизвикателствата на сегашната ни образователна програма и нуждата да намали пропастта, и да създаде опитна работна ръка и длъжности за нашите възпитаници. Ние ще останем еднакво активни и отдадени на вечно растящата и променяща се индустрия на нашия пазар за висококвалифициран персонал, а също така ще позиционираме нашите хора така, че да имат предимство в интернационалните възможности за оутсорсинг на добре квалифицирани и обучени служители за ИТ сектора.

Както компютъризацията се оказа важен фактор в подобряването на качествените услуги, производителността на работната ръка, удобство на бизнеса и други области, ние сме наясно за голямата нужда от тренирани, квалифицирани и сертифицирани ИТ специалисти в Пловдив. На нашия пазар, нашите студенти ще се възползват от растящото глобално доминиране на марката ИИХТ в следните области:

  • Познание за домейни и техническа експертиза на преподавателите в ИИХТ
  • Курсове с действително и актуално съдържание
  • Курсове и обучение на навлизащи и последни технически тенденции
  • Практични лаборатории и опит в практическото обучение
  • Най-добрите обучителни курсове, специално създадени да отговорят на стандартите за качество, уместност, разпознаване и разбиране
  • Добавена стойност на уменията за работа на професионална подготовка
  • Подробно текущо изпитване, което асистира в оценяването на студентите
  • Организирани примерни интервюта, подпомагащи студентите в процеса на назначаване
  • Нямаща равна на себе си цена за съотношението стойност/качество/уместност
  • Среда, която е напълно подходяща за обучение на студенти през 21-ви век.